Start Grand National Stroe

Start Grand National Stroe

Na de 2 succesvol verlopen Eurocups mochten we afgelopen zaterdag naar de Grand National wedstrijd in Stroe voor de opening van het Nederlandse seizoen. We waren nog druk om alles op tijd af te hebben, ook omdat in de week voor Stroe de laatste hand gelegd is aan de look van ons nieuwe transport.

We moesten als een na laatste klasse tijd genoeg om rustig wat klasses te bekijken en de baan in te schatten. Vooral dat laatste was een hele opgave. Helaas kende de wedstrijd een lang verloop, mede door stukken aan de keep moving orange. Door alle perikelen werd de laatste klasse geschrapt en waren wij de laatste klasse voor de keep moving Blue die weer eens van stal mocht.

Onze klasse: we mochten als zesde en van de runs voor ons werden we helaas niet zoveel wijzer als we wilde. Barend ging rustig van start maar helaas bleek de door ons gekozen startpositie niet de juiste. de grip was ver tezoeken en daarmee de broodnodige start snelheid. wel wisten we een voorlopige 1e plek weg te zetten maar of het genoeg was moest nog blijken.

Na ons kwamen er nog vele kanshebbers, en deze wisten duidelijk een beter spoor te vinden wat voor ons een uiteindelijke 4e plek opleverde. We hebben nu een weekend vrij, en dan volgt de 3e ronde van de Eurocup in Bernay. Tot dan! foto’s met dank aan Jan Werners,video met dank aan hydrohid

Response code is 404