megapull Stroe, Grand National seizoen van start

megapull Stroe, Grand National seizoen van start

Eindelijk is het buitenseizoen begonnen, en hopelijk kunnen we nu testen waar we echt staan.We waren wel tevreden over Ahoy, maar een vergelijk hadden we door het cancellen van de klasse niet. In Stroe zou dus de 1e krachtmeting zijn. Het leek echter meer op een slagveld…….

Binnnen 6 runs waren er namelijk al 3 turbo’s gesneuveld en waarschijnlijk een zuiger. alle teams heel veel succes met de wederopbouw. Gaandeweg de klasse zagen we toch enkele sterke runs en het werd dus aanpoten.¬†Echter we staan er gelukkig met veel ervaring en die betaalde zich uit: met een redelijke balans werd op een wat gladde baan een Full Pull weggezet, dus we konden ons op gaan maken voor de Pull Off van 3 want helaas kon appy power ook niet terug komen.

We hadden de 2e run in de Pull Off en Extreme temptation had ruim 102 m weggezet, de vlag stond. DIt keer was de balans dik in orde en Barend wist de Rocky 6 m verder weg te zetten. Echter met de Neighbours nightmare nog aan de start ben je nooit zeker van een overwinning. Daniel ging er goed voor zitten maar moest zich op 100 m gewonnen geven. Een topstart voor ons, op naar Oudenhoorn

foto’s en video mede met dank aan Schizo Pulling Pics en Hydrohid pulling videos

Response code is 404