Made 2015

Made 2015

Made staat traditioneel in het teken van ons relatieweekend, ook dit jaar hadden we op zaterdag ons kamp opgeslagen voor onze relaties. We moesten op beide dagen aantreden en daar om kozen we voor de zekerheid voor de zaterdag om zodoende de garantie te hebben dat we zouden rijden. Het blijft tenslotte een mechanische sport………

De voorbereidingen liepen weer soepel en met een ervaren crew was ook de relatiedag een relaxte aangelegenheid. ruimte genoeg om iedereen te spreken en te genieten van een hapje en een drankje.

De wedstrijd: deze kende een rommelig verloop door schade aan de big benz, we moesten dus als 2e aanhaken voor de keep moving orange. Na Blue Hazard bleef de kar staan dus het was aan ons. helaas veraadde de carter ventilatie al snel dat het niet goed zat in het vooronder. bij ruim 86 m stonden we stil en al snel was duidelijk dat ons power weekend over was. Nooit leuk als dit gebeurd op je thuiswedstrijd.

Maar gelukkig konden we al snel de stemming omdraaien want we hadden toch wat te vieren: 25 jaar Rocky Pulling team met Barend Huijbregts.Vele teams en relaties gaven gehoor aan de uitnodiging voor de zaterdagavond en zo werd het nog lang gezellig getuige de foto’s van schizo’s pulling pics. tot Eext!

link naar de foto’s: made 2015