Grand National Lochem

Grand National Lochem

Afgelopen weekend stond de altijd sfeervolle pull van Lochem op het programma. In Hygum leken we eindelijk de pechduivel afgeschud te hebben dus op naar Lochem waar we als 3e klasse mochten aantreden.

We stonden als 6e op de startlijst, na de proeftreks zagen dat het moeilijk in te schatten was wat we moesten verwachten. Barend toerde de Rocky rustig op, en vertrok. toen gebeurd iets wat we niet kennen: de trekker stortte in en we stonden stil bij de 34 m net te ver voor een herkansing.

terug in het rennerskwartier alles gecontroleerd en niks geks gezien. Het vermoeden bestond dat Barend misschien te vroeg vertrokken was. omdat de volgende wedstrijd alweer over een week is een testrun aangevraagd om te kijken of Barend echt te vroeg weg was of iets anders. We kregen toestemming om aan het eind na de finale aan te haken.

Barend nam geen enkel risico en toerde de Rocky flink op, wat volgde was een run uit het boekje die vervoorbij de vlag stopte. Helaas buiten mededing, maar we kunnen in ieder geval met een goed gevoel afreizen naar Montfoort.

Foto’s met dank aan Jan Lo en Schizo, video met dank aan hydrohid.

Response code is 404