Grand National Eext

Grand National Eext

Afgelopen zaterdag stond de waarschijnlijkste heetste Nederlandse wedstrijd op het programma  te Eext. Na een blik op het programma besloten om wat later te vertrekken om zodoende de warmte wat te ontwijken. onderweg bleek echter dat de wedstrijd sneller verliep als verwacht dus eenmaal aangekomen werd het nog haasten.

We stonden als 3e op de lijst met een floating finish was de verwachting maar 1 run, prima bij deze temperaturen. echter nadat zowel rough and tumble als Extreme Temptation niet goed wegkwamen hadden we toch nog een proeftrek. De start was pittig maar vanaf de 20 m was er volop grip, een onstuimig run volgde die we dus besloten over te doen.

Het was hard werken in de hitte en ook de motor koelde niet snel genoeg af dus we besloten 6 plekken op te schuiven om zodoende als allerlaatste onze officiële run te maken. De start positie werd gekozen, het vertrek leek goed maar toch begon de trekker weer te bokken en de run was verre van ideaal. wel wisten we de proeftrek te overtreffen en schoven we zodoende een plekje op om uiteindelijk als 4e te eindigen. video’s met dank aan Hidde Stuut, foto’s met dank aan Jan werners.

 

Response code is 404