Eurocup finale te Putten

Eurocup finale te Putten

Afgelopen weekend stond de Beachpull op het programma, dit jaar reden we daar voor zowel de Grand National als de Eurocup finale. Doordat we in Made op zondag niet konden rijden was onze voorsprong in het eurocup klassement verdwenen maar met een achterstand van 5 punten op competitie leider John Deere 2 lag de competitie nog open.

De pro Stocks stonden als 1e klasse op de snelwegbaan op het programma en de 1e trekker lieten zien dat het geen eenvoudige opgave ging worden. Wij moesten als zesde……

Nog steeds was er de 1e 20-30 m geen grip te vinden, maar vanaf de 30 m ging de Rocky er in hangen om pas ruim na de 100 m stil te staan. De 1e Full pull was een feit. Helaas klonk de trekker op het laatst niet fris meer en we moesten ons helaas afmelden voor de finale wat resulteerde in een 4e plek voor de Eurocup en een 5e plaats in de Grand National. Gelukkig was deze prestatie nog wel voldoende om de 3e plek in de Eurocup competitie vast te houden. Na 2 jaar niet deelgenomen te hebben in de Eurocup en de technische problemen in zowel Made Als Putten zijn we als team tevreden met deze 3e plaats.

Controle in de werkplaats leerde ons dat we terecht niet meer aangehaakt hebben er bleek een stoterstang gesneuveld te zijn. Dit wordt inmiddels gerepareerd zodat we dit weekend de demo in Sonder-Hygum Denemarken kunnen rijden. foto’s met dank aan Schizo en Jan Werners, video’s met dank aan Hidde Stuut.

 

Response code is 404