Eurocup Bernay

Eurocup Bernay

Afgelopen weekend stond een van de mooiste wedstrijden van Europa op het programma: Bernay. Een prachtlocatie, enthousiast publiek en genieten van onze prachtige sport tot in het holst van de nacht. Alle ingrediënten voor een mooie dag tractor pulling.

Na 2 jaar afwezigheid mochten de Pro Stocks hier weer aantreden voor de Eurocup. We hadden de proeftrek en na een valse start, een kleine modificatie en toen rustig optoeren volgde een behoedzame run. De sleepwagen stond overduidelijk te zwaar dus hij ging lichter. Snel de Rocky klaar maken want na 6 tractoren moesten we weer.

De start was vlotter en de Rocky hing mooi in de ketting: FULL PULL!! We konden ons opmaken voor de Pull-Off. Het was een tricky baantje en de startpositie was uitermate belangrijk. Voor ons ging Extreme temptation helaas de baan uit, dus eenvoudig ging het niet worden. Alles werd gecheckt, de kar gezet en het woord was aan Barend. Met een dikke run werd de vlag 2 m verzet, en wederom kon het nagelbijten beginnen.

1 voor 1 beten de collega’s zich stuk op onze afstand, hierdoor kunnen we de 2e overwinning van dit jaar in de Eurocup bijschrijven: een prachtresultaat! helaas nog geen video op de website we hebben er 1 op onze facebook gedeeld, foto’s met dank aan schizo pulling pics. tot Oudenhoorn

Response code is 404